SONY NEX-5R

Her ser du hva som står øverst på ønskelisten min i år. 

Jeg er kresen på hvilke kamera jeg bruker til vanlig. Det kan ikke være for stort, men det må også være en kvalitet på bildene jeg tar. Jeg er ikke interessert i kompaktkamera for 1000 kroner, fordi bildene blir vanligvis helt forskjellig og virker lysskadet når jeg har en hvit bakgrunn. Noe som generelt er ganske viktig for meg når jeg blogger om nye ting. Jeg er også en tilhenger av raske kamera, som ikke bruker år på å laste når jeg har et øyeblikk eller to på å ta det perfekte bildet. I tillegg har kameraet raskere fokusering og wi-fi! Pluss at kameraet er veldig vintage utseendemessig, om man kjøper det i sølv sånn som jeg skal. Stor fan.Noen av nøkkelordene som er bra med dette kameraet:
- Bilder i DSLR-kvalitet & full HD-video.
- 16.1 Megapiksel og APS-C-Bildebrikke.
- LCD-skjerm som er 180-grader tiltbar for selvportretter (noe som passer meg perfekt, siden jeg blir så klein av vennebilder og selvportrett og ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg).
  Den samme skjermen kan du trykke på der du vil at kameraet skal fokusere, så låser det seg automatisk og tar bildet.
- Du kan dele bildene på kameraet øyeblikkelig med trådløst nettverk, som du og kan bruke til å laste ned bilderedigeringsprogrammer for å optimalisere bildene.
- Om du holder fokuser når du sporer et motiv for å fotografere i høy hastighet kan du ta opptil 10 bilder per sekund.

Noe jeg vet jeg kommer til å sette pris på, er at kameraet selv oppdager når du filmer i dimmet innendørslys eller på natten! Det samme gjelder når du filmer, så da skifter kameraet automatisk til lengre lukkertid for å gi bedre lys til opptakene. I dette øyeblikket blir det nok litt for pricy for meg, så derfor tenkte jeg at det kunne være en god idé å dele det med dere! Men etter jul skal jeg sørge for at dette kameraet ender opp hos meg, med mindre santababy har en virkelig hard pakke til meg i år. Helt ærlig, så er jeg veldig ny på speilrefleksfronten, i og med at jeg fikk mitt første for 1 år siden, så jeg blir nesten litt sjokkert at jeg vet hva alt dette betyr. Haha. Koste hva det koste vil, dette skal bli mitt. ♥


//ReklameIngen kommentarer

Follow on Bloglovin

Skriv en ny kommentar

Adrian Wand

Adrian Wand

21, Oslo

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits