GOSSIP GIRL

Note - Ikke les om du ikke har siste episode!

Det faktum at gossip girl ble avslørt, var aldri helt sikkert. Bøkene nevnte aldri hvem gossip girl var, så å faktisk finne ut at Dan var gossip girl, var ikke mer enn epic. Jeg hadde alltid mine teorier. Jeg trodde det kunne vært en av foreldrene, eller en i hovedpersonenes innerste sirkel, som Dorota eller Eric. Det faktum at de valgte å gå med at Dan var gossip girl, var utrolig. En venninne fortalte meg det nøyaktige tidspunktet jeg burde skjønt at Dan var gossip girl. Jeg skjønte det ut ifra nest siste episode, men var ikke hundre prosent sikker. It's the end of an era. En era med ekstreme moteøyeblikk, som Blairs brudekjole i siste episode, utallige Chuck Bass antrekk og Blairs skoleuniformer. Jeg skal ærlig innrømme at Gossip girl har hatt sine nedturer i løpet av årene, med tanke på at uniformene og gossip girl addiction ble en såpass stor del av serien. Visste dere at Ed Westvick egentlig er britisk forresten? Jeg så en forferdelig film med ham en gang, hvor han snakket så forferdelig britisk, på den verste mulige måte. Du vet, hele den "HELLÅ GAVNA" shiz'n? Men jeg kan faktisk ikke huske en bedre avslutningsepisode ever, og de gjorde det så fantastisk. Så her har dere noen av mine favorittøyeblikk gjennom årene.

- Først på listen har vi Georgina Sparks/Blair Waldorf slapdown. Det å høre Blair si "Haven't you heard? I'm the crazy bitch around here". Det er nettopp dette jeg forbinder med gossip girl.
- Paris moments. Serena og Blair i Paris var bare utrolig, og den dagen jeg opplever Paris og plutselig ser at jeg står midt i settet til gg, kommer jeg faktisk til å ta bilde med underline "Blair Waldorf sto akkurat her!!!"
-  Chuck Bass "I love you scene".
- Nate Archibald/Jenny Humphrey first kiss.
- Everything little J, especially the crowning of the new queen of Constance.

Tror jeg gir meg her, ellers begynner jeg å ramse øyeblikk etter øyeblikk med gossip girl moments. I bunn og grunn er jeg ikke overrasket over avsløringen, fordi Dan sendte aldri inn et gossip girl tips, han satt alltid ved en pc og gav seg selv kallenavnet lonely boy og the ultimate insider. Han var jo den perfekte gossip girl, og måten det hele ble forklart på slutten var bare insane. Nok om dette, se de fantastiske fashion moments på GG!
Hva er dine favorittøyeblikk fra gossip girl?

 Én kommentar

Follow on Bloglovin

High Heel Suicide

21.01.2013 kl.10:42

Favorittøyeblikket er selvfølgelig når Blair sier "three words eight letters say it and i'm yours" :)

Skriv en ny kommentar

Adrian Wand

Adrian Wand

21, Oslo

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits