KOMMENDE FILMER


Hansel & Gretel: Witch hunters. 
Denne så jeg nå nylig. Jeg har en sær fascinasjon for det overnaturlige, så jeg er også automatisk blitt ekstremt kritisk til filmer og serier om det. For fans av x-men, clash of the titans og the avengers, så er dette kanskje en must see, siden hovedrollene er så badass at det alene er grunn nok til å se den. Venter på en sequel!Beautiful creatures.
Kveldens film, og jeg har lest sammendrag av alle bøkene på nettet, fordi jeg ikke eier tålmodighet. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg faktisk gleder meg. Emmy Rossum er den største grunnen til at jeg allerede er blodfan. Emmy Rossum er syk som en fattig jente som passer på søskene sine i serien Shameless, se for dere hvor badass hun faktisk kommer til å være i denne filmen. Skal se den NÅ!
Identity thief.
Dette er en så åpenbar must see at det ikke skulle vært mulig engang. Melissa McCarthy er en av mine favorittskuespillere og er kjent fra serier som Gilmore girls, Mike & Molly og filmer som The back-up plan og Bridesmaids. Seriøst, dama er jo rett og slett et komisk geni og kan sette seg inn i de rareste rollene og gjøre filmer og serier mye bedre!

Percy Jackson: the sea of monsters.
Jeg har vært en nerd innen gresk mytologi siden jeg var 11, så filmer som Clash of the titans, Immortals og Percy Jackson er som skapt for meg. Jeg vibrerer så og si av spenning. Denne kommer jeg sikkert til å se minst like mange ganger som den første i serien, som betyr at det blir rundt.... 30 ganger minst? Hehe..

Thor: the dark world.
Chris Hemsworth spiller rollen perfekt, ikke noe mer å si om det. Pluss at det er den eneste rollen jeg faktisk liker å se Natalie Portman i.Oz: The great and powerful.
Jeg var overbevist at filmen ble skapt av Tim Burton, ut i fra den ekstreme traileren, men det virker som om produseren som har jobbet med Burton har lært en ting eller to fra ham. Men la oss være ærlige her, hvem sier nei til en film med Franco og Mila Kunis? Pluss at jeg har hatt lyst til å se musikalen Wicked i flere år, som går ut på et ganske likt konsept om jeg ikke tar helt feil nå. 


Bortsett fra disse, er det én film jeg faktisk hørte om i fjor engang, som jeg gleder meg så sinnsykt til at det skulle ikke vært mulig engang. Angelina Jolie har en film som kommer ut i 2014, som heter Maleficent, som er en versjon av tornerose, men fortalt fra heksen Maleficent sin side. Filmen har også Juno Temple da, som jeg er stor fan av. Eneste problemet? Den kommer ut i Juli, 2014. Nesten 1,5 år til. Kan de ikke bare bli ferdig med den allerede? Ser jo på lang vei at den kommer til å bli en minneverdig film, bare se på dette bildet. Noen filmer du virkelig gleder deg til fremover? Kanskje noen flere jeg burde se frem til? 

 2 kommentarer

Follow on Bloglovin

Iselin

23.02.2013 kl.11:27

Hansel og gretel er litt teit da:P

NYTO

23.02.2013 kl.17:40

Gleder meg til Maleficent kommer ut!

Skriv en ny kommentar

Adrian Wand

Adrian Wand

21, Oslo

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits